ТЕХНИЧКА ПОДДШКА РАБОТНО ВРЕМЕ КОНТАКТ
1. Пријавете се или создади нов профил. 2. Прегледајте ја вашата порачка. 3. Плаќање и бесплатни испорака Понеделник до Петок: 08.00h - 20.00h. Teлефон: ++389 32 609 901
Ако сеуште имаш проблеми, споделите со нас, со испраќање на е-пошта [ КОНТАКТ ФОРМА ]. Ви Благодарам! Сабота: 09.00h - 15.00h Мобилен: ++389 78 404 676
Skype: Live chat
Адреса: Hamachi motors - Штип 2000 Македонија / Улица, Гоце Делчев ББ - Google мапа Недела само со закажување! Facebook: Следете не

ЈА ЗАБОРАВИВТЕ ВАШАТА ЛОЗИНКА?

*

8500€

8500€

SIDE BY SIDE ZFORCE 800-EX

SIDE BY SIDE ZFORCE 800-EX

UTV - 800 Кубика со 2 Цилиндра 4 Тактно , набавка на гориво EFI и Водено Ладење

1950€

1950€

HAMACHI RCX250 SUPER MOTO

HAMACHI RCX250 SUPER MOTO

TWIN AIR 250cc - 4 Тактно

4400€

4400€

SPORT CFMOTO ON ROAD 650NK

SPORT CFMOTO ON ROAD 650NK

650 Кубика ; 2 - Цилиндра ; 4 Тактно ; EFI набавка на гориво и Маслено Ладење

7800€

7800€

CFMOTO 4X4 - EFI СИСТЕМ

CFMOTO 4X4 - EFI СИСТЕМ

V-Мотор, 8-Вентили, SOHC, Маслено Ладење, Серво Волан итн...

236€

236€

НОВО!!! AlloySuspension 26"

НОВО!!!   AlloySuspension 26"

ДИСК НАПРЕД И НАЗАД,АЛУМИНИУМСКИ РАМ, 24 БРЗИНИ И SHIMANO ПРЕНОС

7150€

7150€

КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА - DFSK

КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА - DFSK

( Носивоаст и до 1500кг ) Серво Волан , Клима и MP3 радио

ГОРЕ